Badoc

Començàrem les visites de cap de setmana a La Rochelle per anar seguint la construcció quasi artesanal del Badoc ; un RM1050, el número 49 de la sèrie, (veure descripció). Per sort aquell any el fabricant va doblar els utillatges i foren capaços de construir-ne 11 en un any… No el tindríem fins a la tardor del 2006. Visita a l’Octubre 2006.

La varada es feu a Port Carmargue per la drassana YES. Encara més visites pels últims preparatius. Allà coneixerem el nº 50, el Champ Fleury. Tot dos vam estar per Turquia el 2006 i el 2007 i encara ara en mantenim el contacte.

Per fi a finals d’Octubre del 2006 el portàrem, més ben dit, ens portà ell cap a casa. En Manel ens acompanyà, recordem sensacions molt especials.

Ja hi havíem passat alguns caps de setmana, però dormir, menjar i viure tot navegant és increïble!. Estem entusiasmats amb la visibilitat des de l’interior, amb l’enorme banyera, i amb la manera de com gamba!!!

Ja teníem vaixell, però encara teníem molts punts oberts: jubilació, feina, fills… però no passa res, teníem paciència. El Badoc s’havia de provar, conèixer i adequar-lo a les nostres necessitats. Les navegades prèvies per la Mediterrània van ser perfectes per això.

Ara canviarem de rumbs.